Bivolaru Agnes

"Atacurile împotriva MISA și a lui Gregorian Bivolaru se reiau periodic cu o mare înverșunare în unele momente cheie, de exemplu atunci când justiția urmează să se pronunțe în anumite dosare, cu scopul de a se încerca influențarea judecătorilor pentru a lua o decizie nefavorabilă. În acest moment este aproape de final dosarul în care procurorii au interpretat în mod aberant drept trafic de persoane niște simple acțiuni de muncă voluntară - acțiuni care în orice altă situație ar fi apreciate și lăudate, nu și când e vorba de MISA. Reamintim că judecătorii Tribunalului Cluj au dat în februarie 2015 o sentință de achitare a tuturor celor 21 de instructori și practicanți yoga acuzați în acest dosar, confirmând ridicolul acuzațiilor, dar procurorii au făcut presiuni pentru rejudecarea dosarului, considerând că 10 ani nu le-au fost suficienți pentru a administra ”probele”.

Pretextul pentru reluarea vechilor acuzații împotriva lui Gregorian Bivolaru, în încercarea de a-l demoniza în ochii opiniei publice și a discredita în acest fel și școala de yoga al cărei mentor spiritual este, îl reprezintă niște mai vechi ”dezvăluiri” (fie ”uluitoare”, fie ”îngrozitoare”, depinde ce site citești) ale lui Agnes Arabela Marques, o pseudo-vedetă oportunistă care face orice ca să ajungă pe prima pagină a ziarelor sau, și mai bine, la TV.

Printre altele, Agnes Arabela Marques, fostă Mureșan, s-a căsătorit (și a divorțat) și în Japonia, de unde a fost expulzată, și în Portugalia, a încercat fără succes să se lanseze ca solistă, s-a certat în direct cu toți concurenții la reality show-ul portughez Casa dos Segredos, s-a filmat făcându-și un tatuaj cu simboluri masonice, a scris la 30 de ani o carte ”autobiografică”, a șocat întreaga Portugalie prin criticile la adresa pompierilor, a făcut orice, numai să fie în atenția publicului.

Departe de a fi o ”vedetă respectată”, sau o ”naivă” de care cineva ar fi profitat în trecut, Agnes Arabela Marques este o ființă lipsită de scrupule, vulgară, instabilă emoțional (după cum arată presa portugheză), disperată după atenție și bani. Într-adevăr, este celebră în Portugalia, dar nu pentru realizările profesionale, ci pentru că scandalurile fac audiență, ca și pozele provocatoare pe care ”vedeta” le distribuie cu generozitate pe facebook și instagram.

Este semnificativ faptul că declarațiile pe care ea le-a făcut în primul dosar fabricat împotriva lui Gregorian Bivolaru au fost atât de pline de minciuni și contradicții, încât nu au fost luate în considerare de judecători. Pentru că a pierdut astfel ocazia de a obține ”daune morale” în primul proces, în cel de-al doilea proces, cel care urmează să se încheie la Cluj, ”victima” Agnes Arabela Marques s-a prezentat o singură dată, cu ocazia rejudecării. Toate aceste informații despre Agnes Arabela Marques sunt publice și pot fi verificate cu ușurință de cei interesați de adevăr, nu doar de scandal."
Vezi Agnes Arabela Marques, o „victimă” a lui Bivolaru, care și-a amintit acest lucru după trei ani